WERKEN BIJ HEINEKE

MEDEWERK(ST)ER BEDIENING (uren in overleg)

Hotel Café Restaurant Heineke in Loosdrecht is dé plek waar je ouderwets lekker en gezellig kunt eten. Wij bereiden dagelijks met liefde onze klassiekers en zijn alle dagen open voor ontbijt, lunch en diner.

De sfeer in de zaak en binnen ons team is hartelijk en huiselijk. Iedere dag werken wij met een gemotiveerd en gezellig team om het onze gasten het naar het zin te maken.

Wij zoeken een ervaren bar-/bedieningsmedewerk(st)er. Iemand met passie voor het horeca-vak met oog voor detail en kwaliteit. 

AFWASSER (oproepkracht)
Als afwasser of spoelhulp heb je een belangrijke taak in de keuken. Want jij zorgt voor glanzende, schone pannen, borden en bestek. Je spoelt etensresten weg, wast alles af en vult korven met servies die je vervolgens door de afwasmachine haalt. Dan alles uitruimen en opbergen. In hoog tempo, want op een drukke avond vliegen de borden de keuken uit en komen allen weer vies terug. Het is dus zeker geen bijbaan waarbij je je gaat vervelen. Je bent de hele tijd bezig met het spoelen en afwassen. Elke grote chef is ooit begonnen als afwasser en wie weet begin jij met deze bijbaan een mooie carrière in de horeca.
Zie jij jezelf al staan in een drukke keuken? Solliciteer dan. Dienst afhankelijk van je beschikbaarheid en is van 17.00-21.30 uur (+ 16 jaar i.v.m. werktijden).

 

Wat wij bieden? Een meedenkende werkgever, een fijne werkplek met een klein team van leuke collega’s en leuke gasten en goede arbeidsvoorwaarden. 

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Wij maken graag kennis met je. Contact ons via  035-5823408, 06-21912565 of  hotelcaferestaurant@heineke.nl